Image

Begin jaren '90 en na vele jaren voorheen verschillende therapeuten bezocht te hebben waar ik niks mee opschoot, kwam ik in de wijk waar ik woonde en opgegroeid was terecht bij:

Prof. Dr. Harry A. J. Rump. Hij richtte in 1990 samen met zijn vrouw Madeleine Witteveen het Jungiaans instituut – Rump Academie voor dieptepsychologie op in Nijmegen, als eerste en enige instituut voor dieptepsychologie in Nederland.

Ik heb het geluk gehad dat deze twee prachtige mensen op mijn pad waren gekomen, er volgde een traject waarin ik begeleid werd en ik hypnotherapie heb mogen ervaren.Dit alles veranderen mijn leven. Mijn oude trauma's heb ik kunnen opruimen. Waardoor ik vrijheid kon ervaren. Vele inzichten heb ik vergaard en terugkijkend op die periode kan ik zeggen dat ik daar opnieuw geboren ben en het mij gevormd heeft tot de vrouw wie ik nu ben!

Laat ik kort wat vertellen wat hypnotherapie kan betekenen voor jou. Omdat ik je het zo gun om een gelukkig, tevreden en zorgeloos leven te leiden.

Image

Wat is hypnotherapie?

Hypnose is een trance-achtige mentale toestand waarin mensen verhoogde aandacht, concentratie en suggestibiliteit ervaren. Het is een toestand van gerichte aandacht en verhoogde suggestibiliteit. Waarin we kunnen werken aan jouw doelen en diepgaand leven. Hypnotherapie wordt gebruikt om positieve veranderingen in gedachten, gevoelens en gedrag aan te brengen. Ik gebruik het om je te helpen meer gefocust te zijn, de zwaarte weg te nemen, je in te laten zien dat jij alles in je vermogen hebt om veranderingen aan te brengen. Zodat je de wereld om je heen op een nieuwe manier zal zien. Waardoor je actiever gaat zijn om je eigen unieke pad te volgen.

Waarom hypnotherapie?

Om de geest tot rust te brengen. Zoveel mensen die ik tegenwoordig ontmoet, zijn zó druk in hun hoofd dat ze vergeten aanwezig te zijn in het moment. En te genieten van wat hier is. Tijdens hypnotherapie brengen we de geest, het lichaam en de ziel tot rust. Waardoor jij je volledig op je eigen gevoelens kunt richten. 

Loslaten

Ons leven wordt voor 80% bepaald door ons onderbewustzijn en omdat we ons onderbewustzijn (bewust of onbewust) hebben opgedragen herinneringen en gedragingen op te slaan die ons zouden kunnen helpen. Maar wij leren en worden ouder en als we niets doen, blijven onze omstandigheden hetzelfde als onze vorige leercurve. Dus bij hypnotherapie kun je loslaten en hier kan ik jou bij helpen, zodat jij de persoon kunt zijn wat altijd al de bedoeling is geweest van jouw bestaan.

Wees meer gefocust

Er is zoveel te doen in ons leven, zoveel afleiding. Tijdens hypnotherapie kan ik jou technieken leren die je helpen om meer gefocust en kalm te zijn en zelfs meer te onthouden. Dus als je je vaak overweldigd voelt, kun je dat gevoel leren loslaten, zodat je meer aanwezig en gefocust bent en je extra van het leven geniet.

Het loslaten van ongewenste conditionering

Conditioneringen kunnen we veranderen. Zoals de iceman een tijd in ijskoud water kan blijven zitten. We kunnen de conditionering veranderen die jouw proces in het leven blokkeert.

Image

Traumareacties loslaten

Als je ooit door een hond bent gebeten, kan het een (klein) trauma veroorzaken, dat je niet zo van honden houdt. Maar als we de traumareactie gaan ontdekken en de gebeurtenis verwerken, dan kun je door middel van jezelf openstellen nieuwe ervaringen maken, zodat je niet bevriest als je een hond ziet. Je kunt voorstellen dat dit ook geldt voor alle verschillende traumareacties die je in het leven hebt gecreëerd.

Hypnotherapie wordt vooral toegepast voor subtiele gedachten- of gedragsveranderingen. Het wordt bij verschillende lichamelijke en psychische klachten gebruikt, waaronder:

Feature Box

 • Stress
 • Leefstijlproblematiek
 • Verlies, trauma of andere tegenslag verwerken en loslaten
 • Presentatieangst en examenvrees
 • Angsten, trauma’s en fobieën
 • Onzekerheid en laag zelfbeeld
 • Slaapproblemen
 • Depressieve of negatieve gevoelens
 • Emotionele uitbarstingen
 • Stoppen met roken
 • Virtuele maagband
 • Prikkelbare Darm Syndroom (ook wel spastische darm genoemd)
 • Pijnklachten, waar geen medische oorzaak voor is gevonden
Image

Wat kost een hypnosesessie/behandeling?

Ik hanteer een vast tarief van €125 euro voor een intake en losse behandeling. Meest gekozen is een 3-sessie-pakket met drie behandelingen voor €350 euro.Voor het 'plaatsen' van een virtuele maagband is een pakketprijs nu tijdelijk van €799 voor €499.

Wil jij deze klachten oplossen? Neem dan contact met mij op via mail: jessica@hypno-rose.nl of bel/whatsapp: 06-57673322.

Werk aan jouw nieuwe 2.0 versie van jezelf. Ga voor vrijheid, geluk en een stralend leven! Gebruik geen hypnotherapie als u een psychose of bepaalde persoonlijkheidsstoornissen heeft, omdat dit uw toestand kan verergeren.